U bent nu hier:  Home » Administratief » S&Z Consultancy

S&Z Consultancy


S&Z Office Services is actief op het gebied van detachering van professionals die werkzaam zijn binnen de Informatie Technologie en Managementondersteuning. Al deze professionals beschikken over een ondernemende mentaliteit waarmee ze zelfstandig op locatie kunnen werken.

S&Z Office Services is altijd op zoek naar de perfecte match. Zij doen dit door zich in te leven in de problematiek van opdrachtgevers en door mee te denken en de juiste mensen te leveren die beschikken over de juiste kennis, houding en vaardigheden. Dit zijn alleen maar goed opgeleide professionals, met een flexibele en klantgerichte opstelling.

S&Z Office Services biedt oplossingen voor de korte en lange termijn. Maar altijd bieden zij vakkennis en -ervaring van gedreven deskundigen. De kandidaten van S & Z Office Services hebben voldoende aan een uiterst korte inwerktijd en werken tegen een concurrerend tarief.

De kandidaten die voor S&Z Office Services zijn zelf verantwoordelijk voor hun primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Dit is omdat zij hebben gekozen voor het concept van S&Z Office Services.

S&Z Office Services beschikt op het gebied van Informatie Technologie over de volgende expertise: projectleiders, informatieanalisten, ontwerpers, databasespecialisten, programmeurs en internetspecialisten.
En binnen de Managementondersteuning: Receptionistes/telefonistes, (data-)typistes, (afdeling-) secretaresses, tot directiesecretaresses, management assistentes, Personal Assistants en Office Managers.

Bovendien heeft S&Z Office Services de beschikking over beëdigd tolk/vertalers in verschillende talen en deskundigen op het gebied van inrichting en optimalisatie van call-centers.


» Ga naar de website van S&Z ConsultancyAdvertenties

Officevacatures
jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap