U bent nu hier:  Home » Administratief » De Koning Uitzendbureau

De Koning Uitzendbureau


De Koning Uitzendbureau beschikt over vestigingen in Leiden en Lisse. Hiermee zijn ze in de regio Leiden en de Bollenstreek dé specialist in kantoorfuncties. Ze bieden vacatures voor secretarieel, administratief, financieel en commercieel werk op elk niveau. Dit kunnen zowel vast als tijdelijke functies zijn, fulltime en parttime.

Dit doen zij al sinds 1959 met veel succes. Ze zijn dan ook niet voor niets een begrip in de regio en een van de langst gevestigde uitzendbureaus in Nederland. Iets wat je alleen maar kunt bereiken met interesse in mensen.

De Koning Uitzendbureau is actief voor zeer veel verschillende bedrijven zoals: multinationals, MKB, universiteiten, ziekenhuizen, musea, notaris- en advocatenkantoren, overheid en semi-overheid. Deze bedrijven bieden ze diensten als: uitzending, werving & selectie, detachering, payrolling en multilingual recruitment.

De wensen van opdrachtgevers zijn voor De Koning Uitzendbureau geen verrassing meer. Ook omdat ze geïnteresseerd zijn in de motivatie en beweegredenen van  mensen.


» Ga naar de website van De Koning UitzendbureauAdvertenties

Officevacatures
jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap