U bent nu hier:  Home » ICT » Mastersearch Recruitment

Mastersearch Recruitment


Mastersearch Recruitment is gespecialiseerd in de bemiddeling van echte ICT-professionals. Mastersearch werft enkel de beste kandidaten voor haar opdrachtgevers. Dit zijn kandidaten die beschikken over de juiste kennis en ervaring in de markt van hard- en software.

Mastersearch Recruitment ondersteunt haar opdrachtgevers in een waardevermeerdering voor hun human capital. De zeer gerichte "bemiddelingsconcept" richt zich enkel op het vinden van "succesvolle professionals" in de ICT-markt, de "jobseekers" worden op deze manier uitgesloten. Criteria voor succesvolle kandidaten zijn een beween track record en juiste werkervaring. Opdrachtgevers hebben de garantie dat zij dankzij Mastersearch in contact komen met de best denkbare ICT-professionals in de markt.

Het succesvol bemiddelingsconcept zorgt er voor dat vele opdrachtgevers hun openstaande vacatures onderbrengen bij Mastersearch Recruitment. Er wordt altijd gezocht naar succesvolle mensen die kunnen anticiperen op wat komen gaat. Dit zijn uitblinkers in hun specifieke tak van sport, die ook in moeilijke tijden een meerwaarde blijken voor een onderneming.

De kandidaten van Mastersearch Recruitment zijn de sporadische toppers in de markt. Deze mensen worden geselecteerd op basis van kwaliteit en commitment. De kandidaten die worden voorgesteld zijn al akkoord gegaan met de propositie van de opdrachtgever. Mastersearch kan hierdoor een snelle, kwalitatieve en effectieve "match" maken tussen opdrachtgever en kandidaat.


» Ga naar de website van Mastersearch RecruitmentAdvertenties

jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap