U bent nu hier:  Home » ICT » Daytime Detachering

Daytime Detachering


Daytime Detachering opereert vanuit de filosofie dat kennis, ervaring en betrouwbaarheid de drie belangrijke pijlers zijn voor een succesvolle bedrijfsvoering. DayTime treedt daarbij op als intermediair voor informaticabedrijven. Daytime  houdt zich exclusief bezig met de detachering van freelance automatiseringsdeskundigen. Hiermee hebben zij zich ontwikkeld tot echte 'External Human Resources Specialistes'. Ze beschikken dan ook over specifieke kennis en ervaring van:
- het wervings- en selectieproces;
- het opstellen van inhuurcontracten de wetgeving met betrekking tot arbeidsrechtelijke verhoudingen en de daaraan verbonden risico's.

De opdrachtgevers van Daytime Detachering bevinden zich vooral onder de (middel-) grote bedrijven. Via Daytime zetten zij professionals in middels detacheringsaanvragen. Dit doen zij omdat de eigen capaciteit ontoereikend is.
Deze opdrachtgevers profiteren van een breed bestand van professionals. Deze worden, na een intake gesprek, opgenomen in het geautomatiseerde systeem.

De freelance professional wordt gekenmerkt door een drang naar vrijheid, een goed gevoel voor ondernemerschap, een verhoogde inzet en vooral vakmanschap. Maar hij is zich vaak niet bewust van de risico's van het freelance zijn. Bijvoorbeeld bij ziekte zal hij geen uren kunnen doorbelasten. Wanneer een freelancer via Daytime werkt wordt één jaar lang afgedekt door een 100% doorbetaling.

Daytime Detachering biedt de volgende diensten aan:
- Detachering;
- Detavast;
- Payroll service en contractbeheer;
- Werving en selectie.


» Ga naar de website van Daytime DetacheringAdvertenties

jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap