U bent nu hier:  Home » ICT » A&C - Provadis

A&C - Provadis


A&C - Provadis is al sinds haar start in 1989 succesvol in het bij elkaar brengen van kandidaten en opdrachtgevers voor de 'executive' posities in de automatiseringssector. Doordat A&C - Provadis beschikt over een lange werkhistorie binnen haar ons vakgebied is ze uitgegroeid tot het middelpunt van een warm relatienetwerk van opdrachtgevers en kandidaten. Deze relaties vormen dan ook de de ambassadeurs van de organisatie.

A&C - Provadis kan met recht trots zijn op de werkervaring van haar medewerkers. Het Onderdeel Provadis uit de naam komt van een vrije interpretatie van de term Quo Vadis. Dat is Latijns voor 'waarheen'. Zo staat men op de kruising bij de carrièreontwikkeling van de ervaren ICT-er. De medewerkers van A&C - Provadis staat in direct contact met tienduizenden consultants, managers en senior professionals die werkzaam zijn in de ICT. Het gaat hier om succesvolle en bewuste mensen waar de kennis en vaardigheden doorwerken op de organisaties waar zij aan de slag gaan.
 
Maak keuzes en gebruik uw talenten om te excelleren
Tijdens de samenwerking met haar kandidaten richt A&C - Provadis zich op het maken van bewuste keuzes. Want een kandidaat die zich inzet om zijn talenten verder te ontwikkelen tijdens het werk dat hij uitvoert, zal zijn vermogens op alle gebieden zien groeien. Een groei die voor die persoon en zijn omgeving voor synergie zal zorgen.
leef het leven, maak bewuste keuzes en zet de talenten op de juiste manier in om te kunnen excelleren. Dat is het devies van A&C - Provadis. Dit geldt voor de medewerkers van A&C - Provadis en voor de kandidaten die via het netwerk van  een volgende carrière stap maken.

Voor A&C - Provadis is het bouwen aan duurzame relaties met zowel opdrachtgevers als kandidaten essentieel. Deze zijn uiteindelijk ook het meest vruchtbaar.


» Ga naar de website van A&C - ProvadisAdvertenties

jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap