U bent nu hier:  Home » ICT » Muhren van Empel

Muhren van Empel


Muhren van Empel is een professioneel bureau dat diensten aanbiedt op het gebied van werving en selectie. Muhren van Empel is een gespecialiseerde partner dankzij haar unieke combinatie van ruime werkervaring in zowel de ICT als het werving & selectiewezen. Men richt zich voornamelijk op hoger opgeleid personeel binnen de ICT of hieraan gerelateerd.

Muhren van Empel biedt met name de volgende diensten aan: het werven, kwalificeren, selecteren en plaatsen van toptalenten. Op ieder onderdeel wordt een professionele inzet en begeleiding geleverd aan klant en kandidaat.

Muhren van Empel hanteert een open, heldere en slagvaardige werkwijze. Door de kwaliteit van dienstverlening is men in staat om kandidaten te selecteren die voldoen aan de gestelde eisen. Deze aanpak zorgt er voor dat opdrachtgevers parterships aangaan met Muhren van Empel.

De opdrachtgevers van Muhren van Empel zijn nationale en internationale opererende bedrijven afkomstig uit de ICT-sector of organisaties met een grotere IT-afdeling.

Doordat Muhren van Empel een jarenlange focus op de branche heeft, is men er in geslaagd om een groot netwerk op te bouwen van bedrijven en personeel. Muhren van Empel is in staat om de eisen voor en van gekwalificeerd personeel op gebied van functies, taken, verantwoordelijkheden en motivaties te herkennen.

Een geselecteerde kwaliteit leidt tot een hoge `hit rate´. Dit zorgt er voor dat Muhren van Empel een specialist is met onderscheidend vermogen in de ICT-markt.


» Ga naar de website van Muhren van EmpelAdvertenties

jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap