U bent nu hier:  Home » ICT » KLM Information Services

KLM Information Services


De moderne luchtvaart zonder ICT is ondenkbaar. Omdat ICT in vrijwel elk bedrijfsproces voor komt. Niet voor niets spelen de 1600 medewerkers van KLM Information Services een centrale rol bij het efficiënt inrichten, ondersteunen en verbeteren van in- en externe bedrijfsprocessen binnen KLM en Air France.

KLM Information Services werkt resultaatgericht over de volle breedte aan uiteenlopende en uitdagende projecten. Dit varieert van logistieke- tot financiële processen. Daarbij worden ICT systemen en de inter- en intranetsystemen ontwikkeld, beheerd en onderhouden voor beide luchtvaartmaatschappijen. Er wordt maatwerksoftware geleverd, maar men integreert ook standaardpakketten.

Enkele voorbeelden van projecten waar men aan werkt zijn: e-Enabled Aircraft (de live communicatie tussen vliegtuigen en de grond), Real-time warehousing systemen, webapplicaties (klm.com, internet check-in), tracking projecten (RFID en track & trace bij E&M) en E-freight (de digitalisatie van papieren vrachtbrieven / documentatie).


» Ga naar de website van KLM Information ServicesAdvertenties

jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap