U bent nu hier:  Home » ICT » Cohesion

Cohesion


Werken bij Cohesion is werken in een mensgerichte onderneming waarbij werken gelijk staat aan having fun en persoonlijke groei.


Cohesion biedt haar medewerkers: Uitdagende opdrachten, Dynamische werkomgeving Financieel gezonde onderneming, Mensgericht management, Aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden, Kennis management, Open informele bedrijfscultuur, Hechte teamspirit, Uitstekende beloning en secundaire voorwaarden, Leren van ervaren collega's 

Werken bij Cohesion, betekent in de eerste plaats werken aan je persoonlijke ontwikkeling. Cohesion biedt mogelijkheden om jezelf te ontplooien en ruimte te geven aan ambities. Te denken valt aan opleidingen, coaching, certificeringen en kennisdelen in expertiseteams. Cohesion onderscheidt zich van andere it-dienstverleners door het hoge specialistische kennisniveau van onze medewerkers, ook bij de staf. Wat anderen beloven, of van dromen, maken wij ook waar. Werken bij Cohesion betekent ook: samen met je collega's een belangrijke bijdrage leveren aan onze klanten (top-500) met het inrichten, optimalisatie en de ondersteuning van hun IT-organisatie. Kortom: samenwerken in uitdagende opdrachten. Niet in de laatste plaats ook werken in een unieke bedrijfscultuur, waarover we graag iets vertellen tijdens een persoonlijk onderhoud.


» Ga naar de website van CohesionAdvertenties

jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap