U bent nu hier:  Home » ICT » ICT Career

ICT Career


ICT Career is een selectief werving en selectiebureau in ICT. Ervaren ICT Professionals die een nieuwe stap willen maken in hun carrière wordt een platform geboden waar zij in contact kunnen komen met potentieel interessante bedrijven en functies. Dit zijn vooral MKB klanten met 250 tot 750 medewerkers met het primaire proces buiten de ICT. Daarnaast maken ook Software Ontwikkel Huizen en ICT dienstverleners gebruik van de dienstverlening van ICT Career in werving en selectie bij ICT vacatures. ICT Career bemiddelt onder andere voor: Software Ontwikkelaar, Teamleider, System Engineer, Business Analist, Service Manager, Applicatiebeheerder, Informatie Analist of Project Manager.

ICT Professionals met kennis en ervaring in ICT schrijven zich in
De ICT Professionals waarvoor ICT Career bemiddelt beschikken doorgaans over HBO/Academisch werk- en denkniveau en vijf jaar of meer werkervaring in ICT. Deze kandidaten worden geregistreerd in het Actief Kandidaten Zoekbestand. Na een persoonlijk gesprek wordt actief gezocht naar een geschikte functie in de ICT. Dit kunnen openstaande vacatures zijn bij een van de opdrachtgevers, maar men kan ook van potentiële opdrachtgevers waarvan ICT Career denkt dat de kandidaten zullen matchen. Er wordt daarbij gekozen voor een kwalitatieve aanpak. ICT Career onderscheid zich door relatieve kleinschaligheid, persoonlijke aanpak en gedrevenheid.

Kandidaten die nog niet geregistreerd zijn bij ICT Career worden uitgenodigd om op de gepubliceerde actieve ICT vacatures op de site te reageren. ICT Career is zeer selectief in het aannemen van vacatures. Op deze manier weet men zeker dat zowel opdrachtgevers als kandidaten optimaal bediend kunnen worden.


» Ga naar de website van ICT CareerAdvertenties

jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap