U bent nu hier:  Home » ICT » IT-contracts

IT-contracts


IT-Contracts is opgericht door freelance IT- en communicatiespecialisten met als doel het voor zelfstandig werkende IT-ers zo makkelijk mogelijk maken om interessante freelance opdrachten te vinden. IT-Contracts biedt de grootste verzameling IT-projecten waarop freelance IT-professionals direct kunnen reageren. IT-Contracts is dé marktplaats voor flexibel werk in de automatisering!

IT-Contracts is niet de grootste vacaturesite! Naast het specialisme in opdrachten voor freelance ICT-deskundigen wordt scherp toegezien op alle aanvragen zodat die ook daadwerkelijk bestaande opdrachten zijn waar ZZP-ers voor gewenst zijn.

IT-professionals die gaan freelancen geven daar uiteenlopende redenen voor aan zoals flexibiliteit, zelfstandigheid, hoge beloning, het maken van een carrièresprong etc. Over de nadelen zijn ze het eigenlijk allemaal wel eens: acquisitie, het vinden van een nieuwe opdracht. IT-Contracts maakt dit nadeel klein; op ieder moment van de dag zijn honderden nieuwe opdrachten te bekijken. Regelmatige bezoekers kunnen door een persoonlijk profiel aan te maken zelfs nog makkelijker hun nieuwe klus vinden.

Voor opdrachtgevers helpt IT-Contracts om op een goedkope, snelle en effectieve manier geschikte kandidaten te vinden. Of u nu actief bent in detachering, bemiddeling, uitzendwerk of recruitment, uw aanvragen voor flexibel inzetbaar ICT personeel staan binnen vijf minuten online en leveren vaak binnen een uur al goede reacties op! Lees via onderstaande link verder welke opties er zijn voor opdrachtgevers.


» Ga naar de website van IT-contractsAdvertenties

jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap