U bent nu hier:  Home » ICT » IT-Staffing

IT-Staffing


IT-Staffing is in de afgelopen 20 jaar uitgegroeid tot één van de grootste IT-detacheerders van Nederland.

De jarenlange ervaring wordt voor zowel opdrachtgevers als freelancers vertaald naar een klantgerichte, slagvaardige organisatie die enkel bezig is om de beste mensen op de juiste projectstoel te plaatsen.

De IT-Staffing Groep bestaat uit zeven ISO - gecertificeerde detachering bedrijven. Ieder bedrijf beschikt over zijn eigen specialisme, ervaring en identiteit. Deze groep biedt diensten aan een breed scala van bedrijven, profit en non-profit organisaties. De medewerkers van de IT-Staffing Groep zijn gedreven, uiterst klantgericht en zijn sterk onderscheidend doordat ze een sterke focus hebben op de beantwoording van automatiseringsvragen.

Doordat men kennis en kunde optimaal inzet kan men iedere opdracht met succes uitvoeren. Het maakt niet uit hoe complex deze opdracht ook is. Ook wordt de IT-Staffing Groep ingezet in een broker- of makelaar situatie. Deze one-stop-service is een van de unieke kenmerken van de organisatie.

Men werkt met een open communicatiestructuur. De gezamenlijke gedragscode garandeert een optimale waarborging van de wederzijdse belangen. Van zowel freelancers als opdrachtgevers.


» Ga naar de website van IT-StaffingAdvertenties

jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap