U bent nu hier:  Home » ICT » IT Top Jobs

IT Top Jobs


IT Top Jobs is als werving en selectie bureau de specialist wanneer het gaat om de werving en selectie van IT gerelateerde specialisten en functies. Omdat het een betrekkelijk jonge markt betreft is het erg moeilijk om de juiste kandidaten te vinden.

Het motto van IT Top Jobs is: De juiste Specialist op de juiste plaats. Aan de hand van de jarenlange ervaring in de ICT wereld is IT Top Jobs in staat om voor haar opdrachtgevers de juiste specialisten te selecteren en voor haar kandidaten lukt het steeds weer om de perfecte werkplek te vinden.

Wat kan IT Top Jobs betekenen voor een opdrachtgever? Er gaat veel tijd en geld zitten in de werving en selectie van de juiste persoon. De personeelsafdeling moet gemobiliseerd worden en er moeten advertenties gemaakt worden. Dit kost veel tijd en geld. Dit kan voorkomen worden door de inschakeling van IT Top Jobs.

Kandidaten die zich inschrijven bij IT Top Jobs komen terecht in de uitgebreide database. Deze database werkt met een geavanceerd zoek systeem waardoor een kandidaat naar voren komt bij een positieve match. Na een handmatige controle wordt er contact opgenomen met de kandidaat om de vacature te bespreken.

Werven en selecteren is de core business van IT Top Jobs. Het geven van advies daarbij is net zo belangrijk. De consultants van IT Top Jobs beschikken over een jaren lange ervaring in deze branche en zijn hierdoor een goede gesprekspartner voor gecompliceerde vraagstukken op het gebied van invulling van personeelsbeleid.


» Ga naar de website van IT Top JobsAdvertenties

jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap