U bent nu hier:  Home » ICT » Pride Company

Pride Company


Pride Company is gespecialiseerd in Werving & Selectie en Interim functies. Met behulp van de Pride Company aanpak zijn de medewerkers beter in staat om de wensen en eisen van zowel opdrachtgevers als kandidaten beter te begrijpen. Ook kunnen ze hierdoor helder en oprecht opereren richting alle betrokken gedurende het gehele proces.

De passie van de consultants zorgt voor een persoonlijke begeleiding van de kandidaten. Deze passie is dan ook verantwoordelijk voor het succes van de Pride Company. Men zorgt voor de invulling van functies binnen verschillende functiegebieden op HBO & WO niveau.

Elke Pride Company diensten wordt gekenmerkt door heldere procedures en voorwaarden. De consultants beschikken over specifieke marktkennis en diepgaande kennis van functieprofiel en cultuur bij de opdrachtgevers. Met behulp van herkenbare advertentiewerving, een goed onderhouden on-line database met beschikbare en gespecialiseerde kandidaten en de juiste inzet van actieve en passieve internetsearch kan Pride Company een optimaal resultaat aanbieden.


» Ga naar de website van Pride CompanyAdvertenties

jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap