U bent nu hier:  Home » ICT » Solipsis

Solipsis


Solipsis is een besloten vennootschap en is gespecialiseerd in de informatiserings- en automatiseringsprocessen. Hierbij staat maatwerk centraal. Iedere organisatie is verschillend en ook de omstandigheden die de detaild bepalen veranderen steeds.

De opgedane ervaring en de gestage groei in de steeds weer veranderende ICT wereld geeft maar aan dat Solipsis weet waar ze over praat. De filosofie luidt dan ook: Comfort Class in ICT. De wensen op het IT-vlak worden in de praktijk vertaald naar adequate oplossingen. Hierbij houdt men kosten, baten en effectiviteit goed in het oog. De kwaliteit van de dienstverlening staat bij Solipsis hoog in het vaandel. Men wil dan ook dat opdrachtgevers zich hierdoor comfortabel voelen.

Solipsis zorgt er voor dat ze goed begrijpt wat de wensen van haar opdrachtgevers zijn. Deze worden vertaald naar adequate oplossingen. Daarbij heeft men aandacht voor de kosten, de baten en de effectiviteit.
Men kijkt graag vooruit en denkt aan de lange termijn waarbij men de opdrachtgevers graag als relatie behoudt. Daarom is ook de kwaliteit belangrijk.


» Ga naar de website van SolipsisAdvertenties

jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap