U bent nu hier:  Home » ICT » Tortus

Tortus


Tortus stelt de kwaliteit van haar  dienstverlening en de relatie met haar opdrachtgevers, medewerkers en kandidaten altijd centraal. Hierdoor heeft men de reputatie kunnen verwerven verworven van een betrouwbare en deskundige partner.

De Tortus medewerkers houden van afwisseling, willen graag werken aan uitdagende om te groeien en resultaten boeken. Men heeft een thuisbasis waar men, indien nodig, op kan terugvallen en beleefd veel plezier aan het oplossen van problemen. Iedereen wordt vanuit de organisatie ondersteunt waar dit nodig is. Binnen deze stimulerende omgeving krijgt ieder individu de kans om zijn eigen verantwoordelijkheden te nemen. Belangrijk daarbij zijn zaken als integriteit, slagvaardigheid en vernieuwing.
Tortus zorgt voor, tijdens en na een opdracht voor een intensieve begeleiding. Een belangrijke rol hierbij speelt het contact met collega's. Zo worden er regelmatig vakinhoudelijke bijeenkomsten gehouden om vakkennis te delen met collega's.

De mens staat bij Tortus in het middelpunt. En het maakt niet uit of dat de opdrachtgever, kandidaat of een medewerker is. Aan de hand van een persoonlijke en open werkwijze slaagt Tortus er in om de juiste match te maken.

Tortus levert tijdelijke, vaste en projectmatige oplossingen voor zowel de profit als de non-profit sector.
 
Aan opdrachtgevers worden praktische oplossingen geleverd wanneer er behoefte is aan extra kennis of capaciteit. Dit doet Tortus als ICT-personeelsintermediair door de inzet van middelbaar en hoger opgeleid personeel. Tortus biedt uitkomst door de inzet van goed opgeleide, vakbekwame specialisten.


» Ga naar de website van TortusAdvertenties

jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap