U bent nu hier:  Home » ICT » USG Innotiv IT Solutions

USG Innotiv IT Solutions


Grote leveranciers van geïntegreerde oplossingen voor complexe problemen zitten met regelmaat te springen om ervaren It specialisten die op flexibele basis ingezet kunnen worden. Van deze specialisten wordt verwacht dat zij op hoog niveau onder grote druk en op een hoog abstractie niveau kunnen presteren.

De Business Unit ICT & Telecom van USG Innotiv IT Solutions zijn al sinds lage tijd partners van vele internationaal opererende ondernemingen uit de ICT en Telecom branche. Binnen deze kennisintensieve omgevingen wordt met grote regelmaat projectmatige ondersteuning geboden aan opdrachtgevers. Dit wordt gedaan door het beschikbaar stellen van belangrijke expertise.

De medewerkers van USG Innotiv IT Solutions zijn actief op verschillende niveaus, van advisering tot projectleiding en van test tot implementatie. Daarnaast levert men vanuit een puur technische invalshoek ook een bijdrage. Men bouwt en beheert complexe technische infrastructuren en bedrijfskritische applicaties, verzorgen de grote verhuis- en migratieprojecten en bemensen complete servicedesks.

De dienstverlening van USG Innotiv IT Solutions omvat onder andere consultancy, projecten, detachering en werving & selectie.


» Ga naar de website van USG Innotiv IT SolutionsAdvertenties

jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap