U bent nu hier:  Home » Juridisch bestuurlijk » Plus Talent Legal

Plus Talent Legal


Plustalent Legal is de specialist op het gebied van bemiddeling van ervaren interim-juristen en advocaten. Zij doen dit voor het bedrijfsleven, de (semi-) overheid en de advocatuur in heel Nederland.

Wanneer u op zoek bent naar tijdelijk personeel voor vervanging van ziekte of zwangerschap, de reorganisatie of opzet van een juridische afdeling, fusies of overnames, privatisering of verzelfstandiging, specifieke projecten of een plotselinge vacature, Plus Talent Legal helpt u snel uit de brand.

De specialisatie ligt bij ervaren jusristen en advocaten, die actief zijn als generalist of als specialist. Plus Talent Legal is daarbij actief binnen drie rechtsgebieden: arbeids- en ambtenarenrecht, bestuursrecht en ondernemingsrecht.

Alle kandidaten van Plus Talent Legal hebben een universitaire achtergrond, een brede juridische werkervaring, kunnen zeer goed op projectbasis werken en zijn analytisch zeer scherp en sociaal vaardig. Wanneer een vacature wordt ingevuld is er extra aandacht voor de cultuur binnen een bedrijf, enkel om een perfecte match te kunnen maken.

Naast een eigen database met kandidaten beschikt PlusTalent Legal over een omvangrijk netwerk van hoog gekwalificeerde juristen uit het bedrijfsleven, de advocatuur en de (semi-) overheid. Dit maakt dat Plustalent Legal snel de perfecte match kan maken.


» Ga naar de website van Plus Talent LegalAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap