U bent nu hier:  Home » Landelijk uitzendbureau » In Person Uitzendbureau

In Person Uitzendbureau


In Person Uitzendbureau is gespecialiseerd in het uitzenden, detacheren en werving & selectie in alle segmenten. Dit is onder andere horeca, ict, logistiek, techniek zorg en zakelijke dienstverlening. In Person is zowel In House als vanuit reguliere vestigingen actief, ook in het buitenland.

In Person zorgt voor een goede samenwerking met haar opdrachtgevers om zo de bets HRM oplossingen te bieden. Dankzij een ruime ervaring, betrokkenheid en professionaliteit van haar medewerkers wordt dit keer op keer bereikt. Dit doen op een eigen manier, Met een no-nonsense manier aan de slag gaan inhet uitzendwerk. In Person wil altijd beter, ongeacht het niveau van de dienstverlening. En daarbij hanteren zij de Kaizen filosofie, uitgangspunt van deze visie is stap voor stap verbetering van de dienstverlening.

In Person is als sinds 1989 een begrip op de Nederlandse, Duitse en Poolse uitzendmarkt en heeft in de loop der jaren zeer veel opdrachtgevers aan zich weten te binden, vaak voor langere tijd.

In Person staat voor meer mogelijk maken. Dit doen zij onder meer met harder lopen, scherper luisteren, verder kijken, nauwgezetter zijn, persoonlijker benaderen, ruimer denken, dieper graven, vroeger opstaan, vlugger handelen, duidelijker spreken, meer overeenkomsten zoeken en creatiever denken.


» Ga naar de website van In Person UitzendbureauAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap