U bent nu hier:  Home » Landelijk uitzendbureau » ManPower

ManPower


Manpower heeft 150 kantoren in Nederland, waar 750 consultants werken. In 80 landen heeft Manpower 400.000 klanten. En bovendien helpt men 312 mensen aan een baan, per minuut.

Manpower is voor grote en kleine, lokale, nationale en internationale ondernemingen de Full Service organisatie op het gebied van werk. Op een eigenwijze manier is met klanten van dienst op het gebied van de werving van personeel op vaste, tijdelijke en contractbasis, assessment en selectie, training, outplacement, outsourcing en consulting.

Ieder Manpower filiaal, er zijn er 150 in Nederland met 750 consultants, is een kennisbank en kandidaten en opdrachtgevers kunnen er terecht met hun vragen.

Met richt zich bij manpower met name op het vergroten van de productiviteit door verbeterde kwaliteit, efficiëntie en kostenreductie. Hierdoor kunnen opdrachtgevers zich volledig richten op hun eigen activiteiten.

Manpower heeft een corporate code of cunduct opgesteld en werkt volgens deze richtlijnen. Haar diensten voldoen aan hoge kwaliteitsnormen en men is constant bezig om haar diensten en producten te innoveren.


» Ga naar de website van ManPowerAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap