U bent nu hier:  Home » Management » EPC Search

EPC Search


European Personnel Counsellors is actief onder de naam EPC Search en verzorgen binnen de branche werving en selectie de executive search en headhunting.

EPC Search startte in 1979 met de executive search in de ICT. In de jaren tachtig is EPC Search gaan groeien richting Industrie. Opdrachtgevers konden vanaf die tijd ook terecht met hun vacature voor de werktuigbouw, elektrotechniek, elektronica en industriële automatisering. De eerste vacature civiel werd in 1991 vervuld. In de jaren daarna volgden de vakgebieden installatietechniek, datacom en telecom. Er wordt constant een breed scala van functies ingevuld, zoals verkoper, projectleider, accountmanager, productie manager, sales manager tot en met commercieel, financieel, technisch en algemeen directeur.

EPC hanteert een eigen aanpak: trefzekere onmiddellijke feedback, gelijkwaardigheid, duidelijkheid over het spel, betrokken en stimulerend, een kwestie van IQ, EQ en AQ. De consultant is van het eerste gesprek een persoonlijke coach voor de kandidaat en blijft dit gedurende de gehele procedure.

Opdrachtgevers geven aan dat EPC een bureau is dat snel en helder een analyse kan maken van de vacature. Over de consultants van EPC melden zij: 'only commitment is effective'.


» Ga naar de website van EPC SearchAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap