U bent nu hier:  Home » Onderwijs » Onderwijsvacaturebank

Onderwijsvacaturebank


De Onderwijsvacaturebank is een initiatief van het Participatiefonds. De site heeft als doel om scholen en besturen in het basis-, speciaal en voortgezet onderwijs en beschikbaar onderwijspersoneel sneller en gemakkelijker bij elkaar te brengen. Kandidaten en onderwijsinstellingen worden op deze manier snel en makkelijker op elkaar afgestemd.

Bent u op zoek naar nieuw personeel voor uw school?
Scholen en besturen maken gratis gebruik van de Onderwijsvacturebank. Zij kunnen snel en zeer makkelijk hun vacatures plaatsen. Ook kunnen zij de CV's van potentiële kandidaten bekijken.
Tevens biedt de site de mogelijkheid om een wekelijkse nieuwsbrief te ontvangen. Hierin staan de CVâs de matchen met uw vacatures.

Wanneer u op zoek bent naar een vacature in het onderwijs dan kunt u alle openstaande vacatures raadplegen. Ook kunt u uw CV plaatsen. Dit doet u door ene persoonlijke pagina aan te maken. Met deze pagina kunt u o.a. zoeken naar vacatures, solliciteren op een vacature en een CV plaatsen op de Onderwijs-vacaturebank. Tevens is er de mogelijkheid om een abonnement te nemen op de wekelijkse nieuwsbrief. U ontvangt dan een overzicht van alle voor u relevante vacatures.


» Ga naar de website van OnderwijsvacaturebankAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap