U bent nu hier:  Home » Overig » Promotion Partners

Promotion Partners


Uitzendbureau Promotion Partners is de leidende partij in de cosmeticabranche. PM/Score verzorgt de inzet van (tijdelijk) professioneel personeel voor onder andere gerenommeerde cosmeticahuizen, luxe warenhuizen, parfumerie speciaalzaken, schoonheidssalons, beautycentra, beurzen, de taxfree shops op de luchthaven Schiphol en vele andere gerenommeerde bedrijven.

Promotion Partners kan op veel gebieden ondersteuning bieden. Dit kan zijn bij ziekte, vrije dagen, vakanties, zwangerschapsverlof of het vertrek van eigen personeel. Daarnaast biedt Promotion Partners ook haar diensten aan wanneer er behoefte is aan tijdelijk personeel. Voorbeelden hiervan zijn: de promotie van een nieuwe geur, de lancering van een nieuw product of extra ondersteuning in drukke perioden.

Als partner denkt Promotion Partners Sales Support met u mee, helpt u mee acties uit te werken en verzrogt de inzet van gekwalificeerd personeel voor elk commercieel concept of te (her)lanceren product.

Bent u op zoek naar een Make-up Artist voor een show, commercial of visual, dan biedt Promotion Partners Excellent de perfecte oplossing. Ons team van Make-up Artists is uniek dankzij de excellente eigenschap: De juiste combinatie van - en balans tussen - de kunst van maquilleren en sales.

Promotion Partners beschikt over een brede database met kandidaten waardoor zij haar opdrachtgevers kan ondersteunen met tijdelijk of vast personeel, fulltime of parttime.


» Ga naar de website van Promotion PartnersAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap