U bent nu hier:  Home » Regionaal » PDZ Uitzendbureau

PDZ Uitzendbureau


PDZ Uitzendbureau beschikt over een sterke positie in de regio Noord-Holland. De wortels van PDZ liggen in Noord-Holland, in het bijzonder in de Zaanstreek.

PDZ Uitzendbureau heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een speler van betekenis. Het directe contact met zowel opdrachtgevers als kandidaten is essentieel voor het succes van PDZ Uitzendbureau. Tevens wil PDZ Uitzenbureau deel uitmaken van het werkgeversnetwerk in de regio. Tot de opdrachtgevers boren vele werkgevers uit het Midden- en Kleinbedrijf, maar ook tal van grotere organisaties uit zowel profit- als non-profitsector.

PDZ Uitzendbureau kent de regio als geen anders. Men hanteert een strategie om haar positie in de regio te versterken en verder uit te bouwen. Deze is tevens gericht op de lange termijn.

PDZ Uitzendbureau wil voor haar opdrachtgevers een uitstekende leverancier zijn van tijdelijk personeel. Aan de ene kant willen ze dit doen doe door op een goede manier de juiste match te maken en aan de andere kant door een correcte afhandeling cq opvolging van de opdracht. PDZ Uitzendbureau is een sterk en betrouwbaar merk op het gebied van flexibele arbeid. Men heeft aandacht voor de lange termijn relatie met haar opdrachtgevers en kandidaten.


» Ga naar de website van PDZ UitzendbureauAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap