U bent nu hier:  Home » Studenten » ASA Studenten Uitzendbureau

ASA Studenten Uitzendbureau


Waneer je via ASA Student in dienst komt, maak je deel uit van het Intelligente Netwerk van ASA Student. Met veel kansen voor persoonlijke ontwikkeling. Ook wordt er een enthousiaste en professionele inzet gevraagd van de kandidaten.

Op het gebied van bemiddeling van studenten voor(bij)banen is ASA Student marktleider. Ze beschikken over een bestand van 200.000 studenten verdeeld over ruim 30 vestigingen. Deze studenten melden zich via de eigen site van ASA student en via de grootste studentencommunity, www.studenten.net.

ASA Student heeft in haar bestaan een groot netwerk van opdrachtgevers op kunnen bouwen. ASA student is uitgeroepen tot Flexmarkt Specialist 2007, een prijs die uitgereikt wordt door hét vakblad voor de uitzendbranche, Flexmarkt, en die door uitzendkrachten en het bedrijfsleven wordt toegekend aan de beste uitzendorganisatie!

De missie van ASA Student is om de grootste en beste te zijn en blijven. Dit willen ze bereiken door het bieden van leuke bijbanen, studiegerichte bijbanen, stages, afstudeeropdrachten en uiteindelijk de beste start van een carrière.


» Ga naar de website van ASA Studenten UitzendbureauAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap