U bent nu hier:  Home » Techniek » DeGraaf Technisch Personeel

DeGraaf Technisch Personeel


DeGraaf Technisch Personeel stelt technisch personeel beschikbaar voor de Elektrotechniek, Werktuigbouw, Installatietechniek (E&W), Bouw, Civiel en de (Petrochemische) Industrie.

DeGraaf Technisch Personeel werkt met betrouwbare technische krachten Dit zijn vakmensen die hun vak goed kennen. Van loodgieters tot machinebankwerkers, van elektromonteurs tot lassers. DeGraaf heeft in de afgelopen 16 jaar flink gewerkt aan haar kennis van de technische arbeidsmarkt. Daarnaast hanteren zij een strenge en doelgerichte selectieprocedure. Opdrachtgevers krijgen het personeel dat ze zoeken.

DeGraaf Technisch Personeel is de aangewezen partner wanneer het gaat om de invulling van zowel vaste als tijdelijke banen. Er wordt personeel ingezet vanuit de flexibele pool of men gaat op zoek naar structurele oplossingen voor opdrachtgevers. De medewerkers van DeGraaf verdiepen zich zowel in de opdrachtgever als het project om een duidelijk profiel op te stellen. Aan da hand van dit profiel wordt de juiste kandidaat gezocht.

Om de juiste mensen te kunnen selecteren heeft DeGraaf Technisch Personeel een aantal activiteiten ontwikkeld. Zo is men samenwerkingsverbanden aangegaan met ROC's, CWI's en verschillende jobboards.


» Ga naar de website van DeGraaf Technisch PersoneelAdvertenties

Techniekvacaturebank
jongerenarbeidsmarkt
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap