U bent nu hier:  Home » Uitzendbureau » Sparq

Sparq


Ieder contact wordt door Sparq gezien als een kans. Sparq over voldoende personeel en know-how om bedrijven meer te laten halen uit de contacten met de wereld om hen heen. Sparq biedt diensten voor telefoon-/ receptieposten, facilitaire servicedesks, gastvrouwdiensten en contact centers.

Ondernemingen gaan vaak achteloos om met hun belangrijkste bezit: de klant. Mensen staan centraal bij klantencontacten, volgens Sparq. De mensen van Sparq ontwikkelen zich voortdurend, in workshops en training on the job. Ook is Sparq er alert in de werving en selectie van nieuwe medewerkers om de talenten eruit te kunnen pikken.

Totallywelcome* is een integraal concept van Sparq. Hiermee bereiken ondernemingen dat klanten, gasten, eigen medewerkers, sollicitanten, leveranciers, eigenlijk álle bezoekers en bellers zich welkom voelen. Bovendien wordt er een positief beeld van de onderneming geschept. Totallywelcome* betekent dat over élk aspect van de eerste indruk is nagedacht.

Sparq biedt ondersteuning aan het initiatief van Vedior Groep Nederland om chronisch zieke jongeren door middel van een vakantie- of bijbaan  weer actief deel te laten nemen aan de maatschappij.


» Ga naar de website van SparqAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap