U bent nu hier:  Home » Uitzendbureau » Nederrijn Personel Services

Nederrijn Personel Services


Nederrijn Personel Services is actief als regionale dienstverlener op het gebied van personeelsvoorziening. De specialisatie ligt bij Personel Werving & Selectie, Personel Uitzendbureau en Personel Events.

Bij personeelsvoorziening is maatwerk vereist, dient men persoonlijk te werk te gaan en flexibel genoeg zijn om ad-hoc in te kunnen spelen op veranderingen. Nederrijn Personel Services doet dit door vanuit het oogpunt van haar opdrachtgevers ondernemend op te treden. Dat wil zeggen aandacht hebben voor de opdrachtgevers en zijn interne processen centraal stellen. Men is onderscheidend door een vernieuwende dienstverlening waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Nederrijn Personel Services heeft een ander aanpak van zaken. De vestigingen zijn bewust buiten de geijkte uitzendstraatjes gevestigd. Hierdoor kunnen ze zich onderscheiden om kwalitatief personeel te vinden. Dankzij verschillende allianties, netwerken, internet en doelgerichte campagnes is Personel Services in staat de juiste kandidaten te selecteren.


» Ga naar de website van Nederrijn Personel ServicesAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap