U bent nu hier:  Home » Uitzendbureau » Partner Uitzendbureau

Partner Uitzendbureau


Het gaat om de juiste kandidaat op de juiste plek te krijgen. Uitzendkrachten, gedetacheerde werknemers of gekwalificeerde vaste krachten. Partner Uitzendbureau geeft opdrachtgevers de garantie dat de juiste menskracht wordt ingezet. Maar wel op een persoonlijke, betrokken manier. Niet voor niets groeien 70 to 90% door in een vast dienstverband.

De medewerkers zijn het kapitaal van Partner Uitzendbureau. Men besteed daarom veel aandacht aan het goed leren kennen van mensen die zich inschrijven. Tijdens intakegesprekken kijkt men dan ook naar opleidingen, ervaring, vaardigheden, persoonlijkheid, interesses, voorkeuren, hobby's, etc. Zo leert men de kandidaten goed kennen en kan er een nog betere match gemaakt worden. Met als gevolg tevreden  opdrachtgevers en kandidaten. Er wordt bemiddelt in uiteenlopende branches, waardoor me een zeer divers aanbod van vacatures heeft.

Partner Uitzendbureau investeert in de persoonlijke begeleiding en ontwikkeling van haar uitzendkrachten. Doordat men hulp biedt bij sollicitaties, cursussen en opleidingen zijn deze kandidaten professioneel en gemotiveerd. Ook wordt er met de opdrachtgevers contact gehouden wanneer een kandidaat aan het werk is.


» Ga naar de website van Partner UitzendbureauAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap