U bent nu hier:  Home » Wervingselectie » Franssen & Partners

Franssen & Partners


Een organisatie is altijd in beweging. Ditzelfde geldt ook voor de arbeidsmarkt. Hierdoor is er altwijd een spanningsveld tussen aan de ene kant de organisatiebelangen en aan de andere kant de ontwikkelingen op en betreffende de arbeidsmarkt. Het zorgvuldig opereren in dit complexe spanningsveld èn de zorg voor de balans tussen alle elementen in de organisatie, wordt door Franssen en Partners arbeidsmarktmanagement genoemd

Een organisatie kan zich in één van de volgende fases bevinden: startfase - doorstartfase - stabilisatie/beheersfase - afbouwfase. Voor iedere fase is er sprake van een specifieke aanpak. Dit geldt ook voor de invulling van het te voeren Personeelsbeleid. De professionele advisering van Franssen & Partners is opgezet volgens het dienstenpakket en wordt uitgevoerd door een multidisciplinair team:

Een breed dienstenpakket waardoor Franssen & Partners in staat is om opdrachtgevers te adviseren en te ondersteunen in vraagstukken over de volle breedte op het vlak van Personeelsbeleid.
De pragmatische instelling en gerichte aanpak maakt dat Franssen & Partners snel en doeltreffend resultaat kan boeken zonder dat de belangen van betrokkenen verloren gaan.


» Ga naar de website van Franssen & PartnersAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap