U bent nu hier:  Home » Wervingselectie » Van Krimpen Consult

Van Krimpen Consult


Van Krimpen Consult is een geschikte samenwerkingspartner op het gebied van P&O advies, Werving en Selectie, Loopbaanbegeleiding, Outplacement- en Reïntegratietrajecten (IRO).

Markten wijzigen en groeien snel, ontwikkelingen gaan onverstoorbaar door.
Van Krimpen Consult biedt tijdens haar begeleidingstrajecten veel aandacht aan coaching, de ontwikkeling van mensen, het directer omgaan met de arbeidsmarkt (jobmarketing) en het op een effectieve en actieve wijze vinden van een passende baan (jobhunten).

Ook vindt er coaching plaats in het doelgericht opzetten en benutten van `netwerken´. Daarbij wordt altijd getracht het netwerk aan dat van Van Krimpen Consult te koppelen. De doelstelling is dat Van Krimpen Consult actief meehelpt in het verwerven van een nieuwe baan of het opzetten van een eigen onderneming.

Kandidaten die langer dan een half jaar werkloos zijn en op zoek zijn naar ondersteuning om de kansen op de arbeidsmarkt te vergroten of die van plan zijn een eigen onderneming te starten kunnen via het UWV in aanmerking komen voor een Individueel Reïntegratie Overeenkomst (IRO). Van Krimpen Consult stelt dan samen met de kandidaat een trajectplan op, welke als basis dient voor het begeleidingstraject.


» Ga naar de website van Van Krimpen ConsultAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap