U bent nu hier:  Home » Wervingselectie » Humatch Werving & Selectie

Humatch Werving & Selectie


Humatch Werving & Selectie beschikt over jarenlange ervaring op het gebied van Executive Search en Werving & Selectie. De werkwijze van Humatch wordt gekenmerkt door kwaliteit en betrokkenheid. Het vinden van de juiste match tussen kandidaat en cliënt is vaak belangrijker dan de harde criteria.

Humatch Werving & Selectie heeft zich gericht op de invulling van posities op directie-, top- en senior management niveau. Met de direct search methode worden op de meest effectieve manier de juiste talenten in de markt gevonden. Doordat Humatch dit kan aanvullen met een bijzonder breed netwerk weet men steeds weer de beste kandidaten te traceren.

De meeste effectieve oplossing wordt door Humatch Werving & Selectie geboden door middel van de inzet van advertentiewerving en werving via internet . Dit wordt gedaan voor het zoeken en selecteren van het middenkader.

Humatch HR Solutions is gespecialiseerd in Werving & selectie van HR medewerkers, HR interim management, HR procesmanagement en MKB HRFlex Service.

Humatch Interim Management werkt met intelligente doeners. Dit zijn topmensen die beschikken over doorleefde ervaring binnen diverse disciplines. Er wordt gewerkt ,et potentieel dat de behoefte van de business en de klant in de specifieke markt kan invullen en de resultaten adequaat weet te managen. Maar ook de durf hebben om de volledige opdracht of project verantwoordelijkheid op zich te nemen. Tevens verzorgt Humatch schaduwmanagement en oplossingen om kwaliteit en continuïteit te kunnen waarborgen.


» Ga naar de website van Humatch Werving & SelectieAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap