U bent nu hier:  Home » Wervingselectie » People4you

People4you


People4You richt zich op personeel- en organisatie ontwikkeling. Dankzij de resultaatgerichte aanpak waarin de mens centraal staat, is People4you in staat om personeel en organisaties beter te laten presteren. Dit doet men door gebruik te maken van het teamrolmanagement van Belbin. Kandidaten worden niet alleen geselecteerd op opleiding en ervaring, maar ook op motivatie, persoonlijkheid en karakter. Deze eigenschappen kan men meten , onder andere door gebruik te maken van de teamrollentest.

People4you richt haar energie op kandidaten. Dat zijn kandidaten die beschikken over een bepaalde drive en ambitie om in een bepaalde branche en in een bepaalde functiegroep zijn of haar talent in te brengen. Een match moet voor beide partijen rendement opleveren op zowel korte als lange termijn.  

People4You biedt de mogelijkheid om, om wat voor reden dan ook, de kandidaat eerst flexibel in dienst te nemen. De kandidaat blijft dan bij People4you op de payroll. Deze kan dan na een bepaalde periode alsnog overgenomen worden. Ook is er de mogelijkheid om de kandidaat direct aan te nemen.

People4you combineert een grote persoonlijke betrokkenheid met een mensgerichte aanpak. Daarbij zijn kwaliteit en betrouwbaarheid belangrijke uitgangspunten die men kan herkennen in de professionele, nuchtere en integere werkwijze. Dankzij deze werkwijze is People4you succesvol bij de werving en selectie, training en ontwikkeling van medewerkers.


» Ga naar de website van People4youAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap