U bent nu hier:  Home » Wervingselectie » Invent Personeel en Organisatie

Invent Personeel en Organisatie


Werkgevers die op zoek zijn naar een partner die de advisering en begeleiding kan verzorgen bij de verbetering van personeel en organisatie, de ontwikkeling van personeelsbeleid en het deskundig en daadkrachtig oplossen van actuele personeelsvraagstukken, dan is het verstandig om kennis te maken met Invent.

Invent verricht diensten voor haar opdrachtgevers op de volgende gebieden:
- werving en selectie;
- psychologisch onderzoek;
- loopbaanontwikkeling;
- outplacement;
- organisatie-advies;
- communicatietrainingen.

De invalshoek van Invent: het beoordelen en voorspelen van capaciteiten, persoonlijkheid en gedrag door middel van psychologisch onderzoek. Het ontwikkelen van de in- en externe samenwerking en communicatie en het geven van advies over personeels- en organisatiebeleid.

De werkwijze van Invent: Deze is deskundig en resultaatgericht. Zo staan betrokkenheid en eerlijkheid centraal in de samenwerking met opdrachtgevers.

De opdrachtgevers van Invent: bedrijven, instellingen en mensen die zich willen verbeteren in hun positie, ontwikkeling of persoonlijk welbevinden in het werk. De regio van Invent: Gelderland, Land van Cuijk, Noord-Brabant en Limburg. Hierbij wordt nauw samengewerkt met ondernemers- en ondernemingsverbanden in het Knooppunt Arnhem/Nijmegen, het Land van Cuijk, Boxmeer, Venray, Venlo en Noord-Limburg.

De branche-ervaring van Invent is erg breed. Zo werkt men onder andere voor ondernemingen in transport en logistiek, machinebouw, (gevel)bouw, installatiebranche, internationale handel, accountancy en automatisering. In de not-for-profit doet men dat voor de gezondheids- en welzijnssector.


» Ga naar de website van Invent Personeel en OrganisatieAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap