U bent nu hier:  Home » Wervingselectie » Jobhunt

Jobhunt


Jobhunt is actief op het gebied van executive search, interim management en recruitment. Dit wordt gedaan voor opdrachtgevers in het bedrijfsleven, in de gezondheidszorg en bij de overheid.

Jobhunt wordt gekenmerkt door een persoonlijke benadering van opdrachtgevers en kandidaten. Daarnaast is ook de pragmatische en resultaatgerichte aanpak duidelijk herkenbaar. De diensten van Jobhunt zijn onder te verdelen in:

Er vindt Executive search plaats op HBO en academisch niveau. Dit loopt uiteen van startersfuncties tot vacatures voor zeer ervaren kandidaten en van tijdelijke opdrachten tot vaste banen. Dit wordt gedaan in uiteenlopende branches en sectoren.

Voor organisaties waar meerdere vacatures tegelijkertijd ingevuld moeten worden, kan interim-recruitment heel interessant zijn. Er wordt tijdelijk een van de recruiters ingehuurd, die veel werk uit handen neemt en ook goed bekend is met de markt.

Ziekte, reorganisatie of conflicten kunnen redenen zijn om een interim-manager in dienst te nemen. De interim-managers die via Jobhunt in dienst komen zijn ervaren, betrokken en vaak per direct inzetbaar.


» Ga naar de website van JobhuntAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap