U bent nu hier:  Home » Wervingselectie » Stichting Communicatie

Stichting Communicatie


Stichting Communicatie heeft als doelstelling: Het optimaliseren van de effectiviteit van medewerkers in profit en non-profit organisaties. Deze doelstelling weet men te realiseren binnen een multidisciplinair team van 10 specialisten. Men heeft gekozen voor een stichting omdat winst niet het hoofddoel is. Het participeren in het bereiken van de doelstellingen van opdrachtgevers is het hoofddoel.En wanneer dit op de juiste manier gedaan wordt zijn de financiële revenuen de resultante van dat proces.

Werving gebeurt door middel van het plaatsen van gerichte advertenties. De juiste tekst en goed gekozen media zijn bepalend voor de kwaliteit en kwantiteit van de respons. Stichting Communicatie kan haar opdrachtgevers in alle fasen van de wervingsprocedure bijstaan. Daarbij is er een continue afstemming over de te nemen acties.

Op het moment dat een opdrachtgever in contact komt met een opdrachtgevers wordt er een voorspelling gedaan over de kans van slagen van een medewerker in een nieuwe functie. Om persoonlijke kwaliteiten objectiever te bepalen en voorspellingen te doen die overeen komen met de praktijk beschikt Stichting Communicatie over een aantal psychologische selectie methoden.


» Ga naar de website van Stichting CommunicatieAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap