U bent nu hier:  Home » Wervingselectie » Zeelenberg Werving & Selectie

Zeelenberg Werving & Selectie


Zeelenberg Werving & Selectie is specialist op het gebied van search, werving & selectie en Interim-management. Daarbij richt men zich op het invullen van functies in de top van organisaties in de publieke en de private sector.

De kennis en kunde van Zeelenberg Werving & Selectie is opgebouwd door jarenlange ervaring in search- en werving- en selectieopdrachten voor tijdelijke en vaste functies. Daarbij mag men een groot aantal gemeenten, provincies, ministeries, woningbouwcorporaties en bedrijven in de zakelijke dienstverlening en de particuliere sector tot de opdrachtgevers rekenen.

Het uitgebreide netwerk stelt Zeelenberg Werving & Selectie in staat om haar opdrachtgevers in contact te brengen met geschikte kandidaten uit de eigen branche. Daarnaast brengt men opdrachtgevers graag in contact met mensen uit aanpalende branches die, zeker bij een organisatie in ontwikkeling, kunnen zorgen voor nieuwe impulsen en een verfrissende blik.

De opdrachten zijn vrijwel altijd gericht op de invulling van posities in de top en op het managementniveau. Het gaat daarbij om gekwalificeerde professionals die een essentiële rol binnen organisaties kunnen invullen. Opdrachtgevers willen door middel van de aanstelling van de nieuwe collega's vorm en inhoud geven aan het realiseren van ambities. Aan de hand van de beschikbare ervaring beschikt Zeelenberg Werving & Selectie  over voldoende inzicht in de diverse vraagstellingen rond organisatieontwikkeling. De adviseurs van Zeelenberg Werving & Selectie zijn getraind om de ambities van de opdrachtgevers te vertalen naar een helder functieprofiel en daar vervolgens de juiste kandidaten bij te zoeken.

Zeelenberg Werving & Selectie vindt het belangrijk dat de adviseurs zijn uitstekend thuis zijn binnen de bedrijven van de opdrachtgevers en ze een goede werkrelatie hebben en houden met de opdrachtgevers. Men kiest dan ook voor de continuïteit van werkrelaties. Bij nieuwe relaties wordt veel aandacht besteedt aan het inzetten van de best passende adviseur(s) bij deze bedrijven. Zeelenberg Werving & Selectie is overtuigd van deze aanpak. Vooral omdat 94% van de opdrachten binnen de afgesproken termijnen en budgetten succesvol zijn afgerond.


» Ga naar de website van Zeelenberg Werving & SelectieAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap