U bent nu hier:  Home » Wervingselectie » Nassau Recruitment Group

Nassau Recruitment Group


Nassau Recruitment Group levert de volgende diensten: Recruitment, Executive Search, Assessment & Coaching. Daarbij treedt zij op als ervaren partner van organisaties en bedrijven en als vertrouwd intermediair voor ambitieuze professionals.   

Voor Nassau Recruitment Group zijn deskundigheid en betrokkenheid de kernkwaliteiten. Deze zijn nodig om de strategie en cultuur van zowel organisatie als kandidaat te doorgronden. Men zorgt voor scherpe analyses van zakelijke en menselijke behoeften, hiermee kan men vaardigheden en persoonlijkheden identificeren.

De consultants van Nassau Recruitment Group vervullen deze actieve rollen als specialistisch verlengstuk van de HRM afdeling van de opdrachtgever, maar ook als persoonlijk begeleider tijdens de loopbaan van de kandidaat. Ze zorgen dat passende belangen samengebracht worden en dat er win-win situaties ontstaan.

Met de expertise van Nassau Recruitment Group is men in staat om de ontwikkeling en prestaties van zowel organisaties als individuen te bevorderen. Hierbij wordt men gesteund door een exclusief professioneel netwerk van kanalen.


» Ga naar de website van Nassau Recruitment GroupAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap