U bent nu hier:  Home » Wervingselectie » European Personnel Counsellors

European Personnel Counsellors


EPC Search is de handelsnaam van European Personnel Counsellors. EPC Search is binnen de branche werving en selectie actief in executive search en headhunting.

EPC Search is actief in de sectoren: ICT, werktuigbouw, elektrotechniek, elektronica en industriële automatisering, civiel, installatietechniek, datacom en telecom. Daarbij is een breed scala van functies ingevuld, zoals verkoper, projectleider, accountmanager, productie manager, sales manager tot en met commercieel, financieel, technisch en algemeen directeur.

EPC is een gerenommeerd bedrijf dat werkt met unieke interviewtechnieken en aanpak. Men geeft altijd een trefzekere onmiddellijke feedback, er is sprake van gelijkwaardigheid, men geeft duidelijkheid over het spel, is betrokken en stimulerend, een kwestie van IQ, EQ en AQ. De consultant is vanaf het interview tot aan de eerste dag bij de nieuwe werkgever actief als persoonlijke coach.

Voor een opdrachtgevers is EPC de partij die snel en helder een vacature kan analyseren. De consultants beschikken over voldoende technische en commerciële inhoud om makkelijk op verschillende aggregatieniveaus te communiceren en mogelijk te maken wat er gevraagd wordt.


» Ga naar de website van European Personnel CounsellorsAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap