U bent nu hier:  Home » Wervingselectie » PerSelectief Werving en Selectie

PerSelectief Werving en Selectie


PerSelectief verzorgt de bemiddeling van functies vanaf HBO werk- en denkniveau, door middel van werving & selectie, flexwerk en interimmanagement. Dit wordt gedaanhttp volgens een uniek concept en met succes. Binnen een korte tijd heeft PerSelectief zich ontwikkeld tot een toonaangevende speler die een aanzienlijke toegevoegde waarde biedt voor zowel opdrachtgevers als kandidaten.

PerSelectief is onderscheiden zich door haar aanpak en mogelijkheden. De consultants van PerSelectief zijn zelf ondernemers. Deze mensen zijn betrokken, resultaatgericht en zorgen voor een heldere inspanningsverplichting. Transparantie is vereist. Er wordt gewerkt op basis van kwaliteit en betrouwbaarheid. De gesprekken met opdrachtgevers worden enkel gehouden op directie- of managementniveau, gecombineerd met P&O. PerSelectief kan alleen op deze manier het beste resultaat garanderen.

De mens maakt het verschil. De mens staat dan ook centraal bij PerSelectief. Kandidaten worden geselecteerd op hun persoonlijke vaardigheden en kwaliteiten. Dit maakt ieder persoon uniek. Maar er is meer voor nodig om een goede werving & selectie uit te kunnen voeren. Het is een uitdagend samenspel van mensen en organisaties. PerSelectief verdiept zich in de cultuur van een bedrijf en de werk- en denkwijze van de kandidaat. Hierbij worden de belangen van beide partijen serieus genomen. Aan de hand van een scherpe analyse gaat PerSelectief steeds weer op zoek naar de kern. Dit is geen werk wat even snel gedaan kan worden, maar behelst een beproefde totaalaanpak om de juiste kandidaten te selecteren.


» Ga naar de website van PerSelectief Werving en SelectieAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap