U bent nu hier:  Home » Wervingselectie » Vis Recruitment

Vis Recruitment


De kwaliteit van mensen is bepalend voor het succes van een organisatie. Het is dus belangrijk dat de juiste mensen gevonden worden. Mensen die passen bij de organisatie en op deze manier een toegevoegde waarde kunnen leveren voor de organisatie en haar klanten.

Het zoeken en vinden van die goede mensen is een vak. Vis Recruitment is daarin gespecialiseerd. Vis Recruitment beschikt over een uitstekende kennis van de arbeidsmarkt en jarenlange ervaring in het recruitmentvak. Vis Recruitment weet dat het om de juiste match gaat, waarbij het voor zowel opdrachtgever als kandidaat goed moet voelen. Men moet het gevoel hebben dat er sprake is van `wederzijds toegevoegde waarde´.

Vis Recruitment neemt het vak dan ook erg serieus. Daarom streeft men er naar om lange termijn relaties te ontwikkelen met opdrachtgevers en kandidaten.
Zo wordt er veel tijd besteed aan het voorbereiden van een search-opdracht. Het is erg belangrijk dat er een goed beeld geschetst wordt van de wensen en eisen van de opdrachtgevers. En vaak gaat het dan om de `vraag achter de vraag´.

Bij een kandidaat wordt gekeken in welke fase van zijn carrière zit hij nu. Wat zijn de ontwikkelingsmogelijkheden en -behoeften en in welke rol wordt de toegevoegde waarde van de kandidaat zo optimaal mogelijk benut.

Uiteindelijk gaat het erom of `beide plaatjes op elkaar passen?´ Is het mogelijk dat werkgever en werknemer over en weer elkaar meerwaarde leveren? Pas wanneer de laatste vraag met ja wordt beantwoord is er voor Vis Recuitment sprake van een positieve match.


» Ga naar de website van Vis RecruitmentAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap