U bent nu hier:  Home » CommerciĆ«el / Marketing » Human Commitment

Human Commitment


De huidige economische ontwikkelingen en de veranderingen binnen de arbeidsmarkt zet aan tot nieuwe uitgangspunten, innovaties en andere manieren van denken over vaste en flexibele arbeid, de bemiddeling bij het vinden van goede nieuwe medewerkers en interim management. Ook is men anders gaan denken over de aanpak bij outplacementtrajecten. Tradities worden van tafel geveegd. Men eist betrokkenheid. Men moet zich verplaatsen in de wensen van werkgevers en werknemers. De menselijke factor moet centraal staan.

Bij Human Commitment zijn mensen die een nieuwe baan willen Kandidaten en werkgevers die op zoek zijn naar uitstekende werknemers, Opdrachtgevers.
De medewerkers van Human Commitment zijn de Experts. Voor korte of langere tijd, in dienst of tijdelijk. Ieder voor zich is uniek, met zijn eigen eisen, verwachtingen, wensen en behoeftes. Human Commitment brengt hen bij elkaar. Ze vinden de verbondenheid tussen partijen en tussen mensen individueel. Met slechts een doel: de perfecte match.

Binnen het vakgebied van Human Commitment zijn er vele aanbieders. Human Commitment wil zich onderscheiden door succes, snelheid, betrokkenheid en inzet.
Er zijn echter twee punten waarop Human Commitment zich onderscheid. Ten eerste is dat de kandidaat die Human Commitment inschakelt bij zijn zoektocht naar een nieuwe baan of opdracht het uitgangspunt is. Human Commitment zoekt geen mensen voor een baan, maar een baan voor een mens.
Het tweede onderscheidend punt is dat Human Commitment 100% zekerheid heeft dat zij de perfecte job of opdracht vinden voor de meest geschikte kandidaat.


» Ga naar de website van Human CommitmentAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap