U bent nu hier:  Home » CommerciĆ«el / Marketing » Comforce Recruitment

Comforce Recruitment


Comforce Recruitment is een werving, selectie en search bureau. Het is gespecialiseerd in media, marketing, sales, communicatie en internet. Men biedt multinationals, middelgrote en kleine ondernemingen advies en assistentie bij de invulling van vacatures op directie-, management-, senior- en middelniveau. Dit gebeurt voor zowel vaste als op interim vacatures.

De persoonlijke aanpak van Comforce Recruitment is kenmerkend. Deze wordt vertaald in een grote betrokkenheid bij opdrachtgevers. Men werkt met korte lijnen en een pragmatische aanpak.

De bij Comforce Recruitment hebben veel ervaring binnen de media en communicatiebranche. Dit hebben ze aan adverteerderszijde als aan de dienstverlenende sector. Hierdoor kunnen ze opdrachtgevers een toegevoegde waarde bieden bij de invulling van vacatures.

Comforce Recruitment heeft een groot aantal samenwerkingsovereenkomsten afgesloten met gespecialiseerde werving, selectie en search bureaus in het buitenland. Hierdoor kan Comforce Recruitment grensoverschrijdende opdrachten uitvoeren.


» Ga naar de website van Comforce RecruitmentAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap