U bent nu hier:  Home » Commerciëel / Marketing » PS masters @ work

PS masters @ work


PS is gespecialiseerd in werving en selectie en consultancy. Men richt zich daarbij op de markt in Noord Brabant. Hoofddoel van PS is het werven en selecteren van midden- en hogerkader personeel aan de hand van file search, media search en internet search. Dit doet men  vanuit de vakgebieden financieel, office management/secretarieel, marketing & communicatie, sales en P&O.

PS treedt op als allround human capital adviseur voor zowel werkgevers en werknemers die graag een zakelijke als persoonlijke ontwikkeling willen doormaken. Door betrokkenheid, specialisme en ervaring is PS in staat om wij maatwerkoplossingen en advies op het gebied van personele & persoonlijke ontwikkeling te leveren. PS hanteert een persoonlijke, doeltreffende, breed georiënteerde en transparante aanpak.

PS heeft voor zichzelf een grotere rol in gedacht dan alleen bemiddeling. Ze wil al in een stadium betrokken worden als adviseur wanneer het gaat om personeelsbeleid van een opdrachtgever aan de ene kant en de carrièreplanning van een kandidaat aan de andere kant.


» Ga naar de website van PS masters @ workAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap