U bent nu hier:  Home » CommerciĆ«el / Marketing » Schaal X

Schaal X


SchaalX is als professional in marketing, communicatie en sales een toegevoegde waarde in een organisatie. Men zorg ervoor dat organisaties kunnen groeien door de juiste mensen aan te nemen en dan kandidaten aan de slag kunnen in een nieuwe uitdaging en ook kunnen groeien.

Hoger opgeleiden die op zoek zijn naar een nieuwe functie in marketing, communicatie of sales hebben aan SchaalX een perfecte gesprekspartner. Doordat er gewerkt wordt met speciale gesprekstechnieken en interviewvaardigheden is SchaalX in staat om de persoon achter het cv naar voren te halen. Met ambities, sterke kanten maar ook de ontwikkelpunten. Hierdoor kan men goed beoordelen of een kandidaat past bij een bepaalde functie.

SchaalX heeft 25 medewerkers in dienst die afkomstig zijn uit de marketing, communicatie en sales en opgeleid voor werving en selectie volgens de werkwijze van SchaalX. Deze mensen weten als geen anderen hoe ze snel moeten schakelen met marketing- en communicatieafdelingen, maar ook met een inkoop- of een HR-afdeling. Bovendien is SchaalX kritisch, alleen maar om opdrachtgevers goed te kunnen bedienen. Kwaliteit is namelijk voor beide van strategisch belang.


» Ga naar de website van Schaal XAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap