U bent nu hier:  Home » Commerciëel / Marketing » Hudson

Hudson


Hudson maakt deel uit van de Hudson Highland Group, Inc.. Hudson is een belangrijke speler op het gebied vlak van Recruitment (Search), Contract Professionals, Outsourced Solutions en Talent Management Oplossingen in de HR wereld.

In ruim 20 landen, wereldwijd, zijn 3600 professionals actief om organisaties beter en vooral efficiënter te laten werken. Hudson helpt haar opdrachtgevers om de beste mensen aan te trekken, te selecteren, te ontwikkelen en te behouden.

Hudson biedt opdrachtgevers vernieuwende oplossingen die zijn afgestemd op de nieuwste werving strategieën en organisatorische efficiëntie.

Een organisatie is afhankelijk van zijn medewerkers. Hudson helpt organisaties bij het aantrekken van de beste kandidaten. Zo biedt Hudson een breed pakket van HR diensten aan:van op maat gemaakte professionele werving en selectie (recruitment), state-of-the-art Assessment- en Development Centers tot loopbaanadvies. De aanpak van Hudson is te herkennen aan een persoonlijke benadering en grote betrokkenheid. De medewerkers denken vanuit doelstellingen en richten zich volledig op continuïteit en kwaliteit van de dienstverlening.


» Ga naar de website van HudsonAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap