U bent nu hier:  Home » Handige sites » Opleiding & Beroep

Opleiding & Beroep


Zowel jongeren als volwassenen willen leren en werken, een leven lang. De site van Opleiding & Beroep biedt een overzicht van opleidingen en cursussen, beroepen en vacatures, stages en leerwerkplekken, EVC-procedures en achtergrondinformatie. Ook is een oriëntatie mogelijk. Dit kan met tests, films, verhalen en achtergrondinformatie. Een oriëntatie wordt vaak gesteund en gestimuleerd door ouders, decanen of werkgevers. Ook voor hen biedt deze site veel informatie.

Naar het leveren van informatie biedt de portal ook steun bij het vinden van de juiste weg naar een leven van leren. Voor deze mensen is er zoekmachine.
Op de site van Opleiding & Beroep is het mogelijk een eigen profiel aan te maken zodat alleen de juiste informatie geselecteerd wordt. Zo is het ook makkelijker om de juiste weg te vinden in de grote wereld van Leren en Werken.

De portal is gemaakt door directie BVE van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, de Taskforce Jeugdwerkloosheid en de Projectdirectie Leren & Werken in opdracht van de landelijke overheid. Deze partijen werken intensief samen om de beste onafhankelijke site te maken voor een oriëntatie op Opleiding & Beroep.


» Ga naar de website van Opleiding & BeroepAdvertenties

Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap