U bent nu hier:  Home » Waarom freelancers kiezen voor ikbenfreelancer.com

Waarom freelancers kiezen voor ikbenfreelancer.com


Steeds meer freelancers kiezen ervoor om gebruik te maken van ikbenfreelancer.com. Met behulp van dit platform komen opdrachtgevers en freelancers snel met elkaar in contact. Een opdrachtgever kan een opdracht op het platform plaatsen en freelancers kunnen daar vervolgens op reageren. Hoe ikbenfreelancer.com zich van andere platformen onderscheidt? Dat lees je in deze blog.

Een eerlijk netwerk

Om te beginnen heeft ikbenfreelancer.com een eerlijk netwerk. Op het netwerk vindt de opdrachtgever alleen specialisten, waardoor hij echt iemand vindt die geschikt is voor de opdracht in kwestie. Op het platform zijn freelancers uit diverse branches. Daardoor is het voor opdrachtgevers eenvoudig om een geschikte freelancer te vinden. Gemiddeld krijgt een opdrachtgever dan ook al binnen vier uur een reactie. Op het platform zijn ook alleen eerlijke opdrachten te vinden. Dat maakt het platform uiteraard extra aantrekkelijk voor freelancers.

Het platform is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk

Nog een reden dat veel freelancers voor ikbenfreelancer.com kiezen, is omdat het platform zo gebruiksvriendelijk is. Een opdrachtgever kan al binnen 60 seconden een opdracht online zetten. Voor de freelancer is de website ook eenvoudig te navigeren, waardoor een geschikte opdracht al snel gevonden is. Zo kunnen opdrachtgevers aangeven binnen welke categorie hun opdrachten vallen. Als freelancer krijg je dus alleen opdrachten te zien die echt aansluiten op jouw werkzaamheden.

Met gemak filter je zelfs op de duur van de opdracht en op locatie. Heb je nog een aantal dagen vrij volgende maand? Dan plan je die gemakkelijk vol door goed te filteren. Heb je een korte klus in een bepaalde stad? Dan filter je gemakkelijk op die stad, zodat je daarna nog snel een andere klus mee kunt pakken. Ikbenfreelancer.com is dan ook een ideaal platform voor de freelancer. Bovendien is het platform ook prettig te gebruiken voor opdrachtgevers en juist daarom zijn er meer dan voldoende opdrachten te vinden voor de freelancer.

Eventueel een eigen contactpersoon

Eventueel krijg je bij ikbenfreelancer.com ook een eigen contactpersoon. Die helpt je om nog sneller en eenvoudiger aan nieuwe opdrachten te komen. Dat maakt het nog aantrekkelijker om specifiek voor dit platform te kiezen. Als je een eigen contactpersoon hebt, kom je vast en zeker snel aan een nieuwe opdracht waarmee je als freelancer aan de slag kunt. Je hoeft de klussen dan alleen nog maar uit te voeren als freelancer. Het vinden van passende klussen vormt hierna nooit meer een probleem!

Advertenties

jongerenarbeidsmarkt
Career-Jet, overzicht vacatures
Kaarten & Prenten
DaMedia
Branches
   
Administratief Landelijke vacaturebank
Bouwnijverheid Management
Chemie Media
Commercieel / Marketing Milieu-Agri-Food
Detacheringsbureau Onderwijs
Detailhandel Overheid
Financieel Overig
Gezondheidszorg Regionaal
Handige sites Senioren
Horeca Sport & Recreatie
HRM / P&O Studenten
ICT Techniek
Juridisch bestuurlijk Thuiswerk
Kunst cultuur Transport & Logistiek
Landelijk algemeen Uitzendbureau
Landelijk uitzendbureau Wervingselectie
Landelijk Werving & Selectie Wetenschap