Welkom

P&O Consult is een landelijk opererend bureau voor P&O advies, training en coaching.

Organisaties zijn voortdurend in beweging. Deze veranderingen vragen veel van de ondernemer en de mensen die binnen deze organisatie werkzaam zijn. Tevreden mensen met de juiste kennis, een goede sfeer, laag ziekteverzuim, weinig verloop en het realiseren van organisatiedoelstellingen. Dat is de wens van iedere ondernemer.
P&O Consult heeft zich met name gespecialiseerd in training en begeleiding op het gebied van gastvrijheid, HACCP- en sociale hygiëne en samenwerking.

 

P&O Consult wordt geleid door René Driessen.

Jarenlange operationeel leidinggevende ervaring in met name de horeca- en recreatiewereld en een specialisatie richting Personeel & Organisatie staan garant voor een ruime mate van kennis van zowel personeels- als organisatievraagstukken.
Het bedrijf is gevestigd in Melissant (Zuid-Holland).

 

Wat doen wij?


P&O advies
Voor kleine en middelgrote bedrijven is het vaak niet mogelijk om een zelfstandige afdeling P&O te hebben. Speciaal voor deze bedrijven stellen wij onze diensten beschikbaar. Deze diensten kunnen alles omvatten wat betreft personeel, arbeidsrecht en CAO, organisatieontwikkeling en kwaliteit.

Trainingen horeca en recreatie
Wij verzorgen in-company trainingen voor horeca- en recreatiepersoneel zoals Gastgericht en commerciëel werken, Samenwerking, HACCP hygiënecode en Sociale hygiëne

Trainingen MKB
Wij verzorgen in-company trainingen Klantgerichtheid en Samenwerking voor het MKB, met name binnen retail.

Coaching
Eén op één coaching voor u of uw leidinggevende, maar ook groepscoaching.

Mystery visit
Wilt u weten hoe gastgericht, klantgericht en resultaatgericht er in uw bedrijf met klanten of gasten wordt gecommuniceerd en/of de verkoopkansen optimaal worden benut? Wilt u weten hoe gastgericht uw bedrijf daadwerkelijk is? Laat ons u helpen met een P&O Consult mystery visit.